Taartjes en cupcakes

“Ach ja, het leven is nou eenmaal geen taartje..” zuchten de Fransen als het allemaal een beetje tegenzit. Mevrouw de Boer heeft een andere filosofie en ziet taart als een probaat middel om doodgewone dagen eens grondig op te fleuren. En zo is het maar net met de taarten die er uit haar keuken verschijnen, want dat is toch wel andere koek. Natuurlijk gezoet, zodat je suikerspiegel niet uit de bocht vliegt, veganistisch, dus sowieso lager in cholesterol (en hoger in diervriendelijkheid) en als je wilt ook nog tarwe- of glutenvrij. Gemaakt van lekker biologische volle granen en verse vruchten van het seizoen. Lekker als ontbijt, lunch, of nou ja, doe eens gek...met een verjaardag bijvoorbeeld!

Mevrouw de Boers nieuwste hobby is het maken van rauwe taarten, da’s pas helemaal gezond! Ze maakt ze van noten en vruchten als dadels, kokos, met sappig vers fruit, of met rauwe chocolade wat nog vol met antioxidanten zit. Mmmmm!

Je kunt mevrouw de Boer’s taarten tot twee dagen van tevoren bestellen via email, of telefonisch. Ze kunnen worden thuisbezorgd, of afgehaald in de Pontanusstraat. Klik op de 'taartenparade' voor foto's en beschrijvingen. Binnenkort verschijnen er meer keuzevoorbeelden op deze website.

mailen: info@dekeukenvanmevrouwdeboer.nl

bellen:  06-43012297

Comments