Green smoothies, Superfoods,
Verse Groentesappen en Tarwegras


woensdag 2 oktober      19-30 tot 22:00       Green smoothies & superfoods
woensdag 13 nov         19:30 tot 22:00       Sappen & smoothies
woensdag 11 dec         19:30 tot 22:00       Green Smoothies & superfoods
woensdag 8 jan (2014)  
19:30 tot 22:00       Sappen & smoothies

Kosten:€ 30,- per persoon

Green smoothies & Superfoods
Green smoothies zijn gegarandeerd de beste verslaving die je ooit hebt gehad. De meest simpele stap naar meer energie en een betere weerstand is het maken deze lekkere vitaminebommen. Je hebt er geen ingewikkelde apparaten voor nodig; een blender, of zelfs een goede staafmixer doet de truuk!
Green smoothies smaken als zoet en romige fruitsmoothies, maar ondertussen zit er volop bladgroen en superfoods in verstopt. Ook ideaal voor kinderen dus! Tijdens de workshop maken en proeven we allerlei verschillende smaakcombinaties, en geef ik volop informatie over de gezonde eigenschappen van alle verse ingrediënten en superfoods.

(GROENTE)SAPPEN & SMOOTHIES
Het is een veelgestelde vraag: Wat is gezonder, smoothies of vers geperste sappen van groente met een beetje fruit? En wat is eigenlijk het verschil? Tijdens deze workshop zetten we alle verschillen, voor- én nadelen op een rijtje. Maar bovenal gaan we natuurlijk veel variaties maken en proeven! Ook gaan we in op de voordelen en methodes van sap- en reinigingskuren en leer je hoe je thuis de koningin der groentesappen leert telen en persen: Tarwegrassap!


Reacties van vorige workshopdeelnemers:

'Ik denk niet dat ik ze nog ooit uit mijn dagelijkse routine ga schrappen, ik heb er te veel baat bij.'

"Ik ben zeker ook al verslaafd aan de smoothies en mijn kleinzoons ook..."

"Leerzaam, leuk en lekker: en eigenlijk niet goed over te dragen. Je moet dit zelf proeven."

"Op het moment dat ik de workshop smoothies maken volgde, maakte ik deze voedzame drankjes zelf al 1,5 jaar, op aanraden van Romilda. Ik heb er enorm veel baat bij. Het zorgt ervoor dat ik mijn zware fysieke werk kan volhouden. Ik was dus al helemaal 'om' voor de green smoothie..."
Comments