RAWFOOD!


zondag 10 november
15:30-19:00
Kosten: €40,-
Of je nou wel of niet ambieert een fulltime rawfoodie te worden, de rawfood keuken heeft fantastisch veel te bieden op het gebied van smaak, creativiteit en niet in de laatste plaats vitaliteit. Geef daarom je gasfornuis eens een dagje rust en geniet van de verse en verrassende smaken van een aantal heerlijke rawfoodgerechten! We gaan tijdens de workshop uitgebreid in op de zin, maar ook de onzin van rawfood, de gezondheidsvoordelen en eventuele valkuilen. Maar we gaan vooral ontzettend lekker en gezond eten!

Een rawfood-dieet bestaat uit honderd procent ongekookte verse voeding. Dat betekent doorgaans geen melkprodukten, geen granen, geen vlees en geen suiker, maar wel verse groente, noten, zaden en fruit. Geen wonder dat het rawfooddieet hartstikke gezond is, maar is het ook lekker? Inmiddels is vanuit de rawfood-movement een fantastische culinaire beweging ontstaan die met verrassend creatieve technieken de meest heerlijke gerechten maakt. Al een beetje bekend zijn de rauwe lasagne en courgette-pasta, maar wat dacht je bijvoorbeeld van Pad Thai noodles met een amandel-kaffir saus, of een net echte cheesecake, gemaakt van cashewnoten en verse fruit.
Het rawfood-keuken biedt geweldige alternatieven voor iedereen met gluten-en lactoseallergieen en biedt een gezonde basis voor mensen die graag hun weerstand en energie weer op willen bouwen. 

Comments