Ivm met andere projecten is het tot mei even een beetje stilletjes wat betreft workshops. Dat wil echter niet zeggen dat u niet met een groep iets leuks kunt doen bij mevrouw de Boer. Kijk hier voor het aanbod.  Vanaf mei organiseren we weer zelf workshops voor individuele inschrijving, waaronder deze:

Eten uit eigen berm

Samen met plantenkenner Antoinette Dunnewind trek ik weer de natuur in voor de workshop Wilde Eetbare Planten. Want onze bermen staan vol met lekkers; van zevenblad, tot kleefkruid en kraaylook.
Al struinend door de Ooij leer je de planten en bloemen herkennen en verzamelen we ons kostje. Daarna terug naar de bus voor een outdoor kookworkshop met de mobiele keuken.
Individueel inschrijven kan op onderstaande data, maar je kunt ook met een groep vanaf 8 personen zelf een datum boeken:
Data:
10 mei
17 mei (dag van de stadstuinbouw vanuit het Honigcomplex)
31 mei
28 juni
Tijden volgen nog. Prijs (behalve op 17 mei); 40 euro p.p.Wilt u zelf met een groep een workshop organiseren? Kijk dan ook onder CATERING


Opgeven voor deze workshops kan door te mailen naar: info@dekeukenvanmevrouwdeboer.nl. Vermeldt u de naam van de workshop graag in de titel van de mail. Hartelijk dank!

_______________________________________________________________________________________________