VOEDINGSDESKUNDIGEGezondheid betekent zoveel meer dan de afwezigheid van ziekte. Energie en vitaliteit, zowel fysiek als mentaal, is uiteindelijk de beste smeerolie voor een heleboel meer levenspret en voldoening.. Leven in een lijf waar alles goed in werkt is als fietsen op een mooie zomerdag; met goed opgepompte banden, de zon in je gezicht en de wind in je rug! En ik spreek uit ervaring.


Te weinig energie, een glutenallergie, een kilootje minder of een dieet van de dokter. Er zijn verschillende redenen om je levensstijl aan te passen; soms voel je zelf dat je gezonder wilt gaan leven, of ons lichaam heeft al een waarschuwing gegeven en nu is er die stok achter de deur

Maar maakt het dat makkelijk? Nou nee, niet altijd.

Toch is het de moeite waard, want Hippocrates beweerde niet zomaar wat toen hij zei: 'laat voeding uw medicijn zijn!'. Soms vergeten we dat onze lichamen eigenlijk ingenieuze apparaten zijn met een enorm zelfherstellend vermogen. Voeding is bij uitstek een manier om ons leven weer vol frisse lucht te blazen. Met name vers groente en fruit bevatten geweldige stoffen om ons lichaam, onze cellen, en onszelf, weer te laten blinken van gezondheid.

Dit is wat ik aanbiedt:
Ik werk met verse, levende voeding, maar kijk vooral naar wat wat bij jou en jouw levensstijl past.  Na een (gratis) oriënterend gesprek ga ik alleen met je in zee als ik zeker weet dat ik iets voor je kan betekenen. Ik kom naar  jou thuis, in jouw keuken en we gaan daar samen aan de slag.

Tijdens het traject:

  • Kijken we naar jouw manier van eten in combinatie met je levensstijl en eventuele klachten.  Wat is goed (voor jou), wat vind je lekker en wat kunnen we stapsgewijs toevoegen/ veranderen?- Gaan we samen in jouw keuken aan de slag.
  • Onderzoeken we eventuele voedselallergien/ intoleranties en kijken we naar de Ph-balans in je lichaam
  • Help ik je met het vinden van, en lekker koken met, alternatieve produkten
  • Geef ik je zoveel mogelijk kennis door om (ook met een beperkt budget) verder te bouwen aan je eigen vitale levensstijl

Ik vraag van jou:

  • Een nieuwsgierige houding en bereidheid tot stapsgewijze verandering.

Tarieven: 35 euro per consult

Voor meer informatie kunt u bellen met
06-44720899