DE ZOMER IN POTJES!
Appels, peren en kweeperen lekker leren inmaken


Cokkie van Leeuwen van Frutti Confetti heeft een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar nieuwe smaken en mogelijkheden op het gebied van inmaken. Weet jij ook nooit hoe je de appels en peren uit je tuin zo bewaart dat de potten niet op de kelderplank blijven verstoffen? Kom dan naar deze workshop. We gaan appels, peren en kweeperen verwerken, lekkere smaakcombinaties zoeken met kruiden en specerijen en natuurlijk met een rijk gevulde pot naar huis gaan. Je leert de kneepjes van het vak en kan voortaan je eigen oogst, of die van je buren, verwerken. Dat wordt genieten deze winter!

Datum : 5 oktober 2013
Tijd : 13.30-17.00 uur
Kosten : € 40,00 inclusief 1 'echte' weckpot en gebruik van aanwezig materiaal.


Locatie : Onze gastkeuken is deze keer: keuken van mevrouw de Boer, Pontanusstraat 20, 6524 HG Nijmegen

Inschrijven : stuur een mail naar cokkie@frutticonfetti.nl en vermeld naam, telefoonnummer en aantal personen dat mee gaat doen. Deelname is definitief na ontvangst van het cursusgeld op bankrekening: 78.68.57.366 t.n.v. Frutti Confetti.


Meer info over Frutti Confetti vind je op: http://www.frutticonfetti.nl/








Comments