budgetBIO ON A BUDGET;
betaalbaar biologisch leven

woensdag 6 nov 18:30 tot 21:30
zaterdag 18 jan 16:00-19:00

Kosten: 35,-
De kosten van deze workshop zijn grotendeels te                         compenseren met verschillende kortingen


Je kunt je afvragen hoe vreemd het is dat een pizza bijna evenveel kost als een stronkje broccoli in een tijd dat overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes een enorme wissel trekken op de kosten van onze gezondheidzorg.
De voorspellingen zien er helaas wat treurig uit. Met name de ziektes die gerelateerd zijn aan onze levenstijl lijken in de toekomst onze gezondheidszorg onbetaalbaar te gaan maken.

We willen dus allemaal heel graag gezond blijven.  En beleidsmakers moeten gezond eten goedkoper en aantrekkelijker maken dan een vette snelle hap!

Tot die tijd zijn voor veel mensen zijn de hogere prijzen van biologische producten helaas nogal een struikelblok op weg naar een gezonder leven. Toch is gezond, lekker en biologisch eten ook nu al voor de kleinere beurs heel haalbaar!

Tijdens deze workshop kijken we naar de verschillende creatieve mogelijkheden om betaalbaar biologisch en lokaal te leven. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld en kost nagenoeg geen extra tijd! En natuurlijk gaan we ook lekker biologisch eten: We gaan verschillende smakelijke maaltijden maken voor minder dan twee euro per (volwassen) persoon.

Schrijf je in via info@dekeukenvanmevrouwdeboer.nl

Deze workshop wordt van harte ondersteund door natuurwinkel Van Nature in de Gerard Noodstraat en je gaat naar huis met een fijne bon van eenmalig 25% korting op je boodschappen, plus nog eens 25% korting op vleesvervangers.


Comments